#ActuaDiscapacitat i digues no a la discriminació!

#ActuaDiscapacitat i digues no a la discriminació!

Resum: 

La Confederación Española de Personas con Discapacidad Física y Orgànica posa en marxa una campanya per acabar amb les situacions de discriminació.

COCEMFE (Confederación Española de Personas con Discapacidad Física y Orgánica) conjuntament amb la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona, llença #ActúaDiscapacidad, una campanya de conscienciació ciutadana per superar les situacions de discriminació que perjudiquen a les persones amb discapacitat i alhora fomentar aquelles actuacions que contribueixen a la seva plena inclusió social.

Des de les entitats vinculades a Cocemfe es llançaran missatges a les xarxes socials perquè es comparteixin i coneguin quines actuacions concretes poden incorporar a la seva vida per contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Al seu torn, la Federació Mestral demana la col·laboració ciutadana de totes les persones amb discapacitat perquè donin a conèixer de quina manera els ciutadans poden contribuir a l'objectiu de la campanya, compartint les situacions discriminatòries a les quals s'enfronten i les solucions o conductes que proposen per corregir-les.

Dins de la campanya, es demanarà el respecte per les places d'aparcament reservades; la necessitat de mantenir l'espai necessari per facilitar la lliure circulació de persones amb mobilitat reduïda; promoure la formació i integració laboral; explicar les limitacions que suposa tenir una discapacitat orgànica o els problemes afegits que incrementen l'exclusió d'aquest sector; com recolzar els qui ho viuen, el tracte correcte cap al nostre col·lectiu i mesures per acabar amb falsos estereotips i que generin empatia cap a les persones amb discapacitat.

La campanya de conscienciació compta amb un vídeo de recolzament a Youtube i es pot seguir en els perfils Facebook i Twitter, i a través del hashtag #ActúaDiscapacidad.

Afegeix un comentari nou