Campanya per incentivar els i les contribuents a marcar la casella “altres fins d’interès social”

Autor/a: 
Comunicació FCVS/La Taula
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Campanya per incentivar els i les contribuents a marcar la casella “altres fins d’interès social”

Autor/a: 
Comunicació FCVS/La Taula

Resum: 

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, la presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social, Àngels Guiteras i la responsable del Centre Obert Glamparetes de Càritas Diocesana de Barcelona, Joana Martín, presentaran el proper dilluns 7 de maig a les 12:30 hores la campanya per incentivar els i les contribuents a marcar la casella “altres fins d’interès social” en la declaració de la renda.

La campanya recorda el dret de la ciutadania a decidir sobre la destinació d’una part dels seus impostos especialment en un context de crisi que afecta als col·lectius més desfavorits de la població.

La campanya també aclarirà els possibles dubtes que tingui el ciutadà a l’hora de marcar, o no, la casella per a fins socials.
Es tracta d’un centre obert de Càritas Diocesana de Barcelona que atén a nenes i nens d’entre 5 i 14 anys del barri de la Barceloneta i dóna suport educatiu a famílies per tal de prevenir el risc d’exclusió social. També ofereix eines a nenes, nens i preadolescents per apoderar-los com a persones i reforçar el seu rendiment acadèmic.

Hi intervindran en la presentació de la campanya:

Hble. Sr. Josep Lluís Cleries, conseller de Benestar Social i Família.
Sra. Àngels Guiteras, presidenta de la Taula del Tercer Sector.
Sra. Joana Martín, responsable del Centre Obert Glamparetes (Càritas BCN).

Afegeix un comentari nou