El tió solidari recull aliments per a infants

 Font:
Font:

El tió solidari recull aliments per a infants

Resum: 

Avui, 23 de desembre, durant tot el dia hi haurà un tió gegant al Kursaal de Manresa, que en comptes de donar regals els recollirà. Com pots ser això? Doncs perquè es tracta del tió solidari de Catalunya Ràdio, que recollirà aliments per col·laborar amb la Fundació Banc dels Aliments.

Per quart any consecutiu, Catalunya Ràdio i el Banc dels Aliments celebren la campanya del Tió Solidari, que en aquesta edició té com a objectiu pal·liar la fam infantil. Aquesta emissora ofereix avui una programació especial i en directe des de Manresa, amb actuacions i la presència de persones conegudes.

Al Kursaal de Manresa estarà durant tot el dia un tió gegant, al qual els nens i nens podran regalar aliments infantils, com ara, llet de continuació per a nadons, cereals amb i sense gluten, i potets de fruita i verdura.

Si no et pots apropar avui a Manresa, però vols col·laborar amb aquesta campanya, pots adquirir participacions d'1 euro als establiments d’Abacus cooperativa de Catalunya i a qualsevol supermercat Bonpreu i Esclat.

L'any passat amb aquesta iniciativa es van recollir 52 tones d'aliments. Participa-hi per tal que aquest any també s'arribi a aquesta quantitat o a més!

Afegeix un comentari nou