Weelp, el buscador solidari

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Weelp, el buscador solidari

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Amb aquest buscador, podreu buscar informació per Internet i realitzar microdonacions a entitats sense ànim de lucre. Una entitat podria arribar a rebre donacions per valor de 70000 euros anuals. L'usuari pot escollir a quina entitat donar diners.

Si poguéssiu calcular el valor econòmic de cada cerca que realitzeu a Google, Bing o Yahoo potser els vostres ulls es tornarien de color verd i amb un símbol d'euro o dòlar. Aquestes cercadors esmentats anteriorment, guanyen la majoria de diners que tenen amb la publicitat que ofereixen. Si aquestes empreses tinguèssin un valor ètic i moral, potser aquests diners anirien a parar a ONG, i de pas a la gent que rep el servei d'aquestes entitats.

Això és el que han pensat José Alcáraz i Alexandre Giménez, dos joves valencians que s'anomenen emprenedors socials, creant el buscador solidari Weelp. Weelp és un buscador que per cada cerca realitzada ingressa 1 cèntim a una entitat sense ànim de lucre. Aquesta entitat, ha d'estar registrada prèviament al cercador, així com l'usuari que realitza les cerques també ha d'estar registrat, per tal de poder decidir a quines entitats fer donatius.

El buscador, actualment està en manteniment però d'aquí poc tornarà a estar operatiu. Els dos joves valencians, tenen ganes de continuar ideant projectes innovadors d'àmbit social.

Font d'informació: Energia Positiva

Comentaris

Xavi, gracias por toda la difusión que habéis hecho desde Xarxanet de nuestra iniciativa. Y gracias por usar nuestro servicio. Estamos en contacto. Alexandre Giménez.

Afegeix un comentari nou