Sessions informatives sobre l'impost de societats

 Font:
Font:

Sessions informatives sobre l'impost de societats

Resum: 

Les jornades informatives tindran lloc durant els mesos de febrer i març i estaran repartides arreu del territori català.

Degut a la nova reforma fiscal aprovada a finals del mes de novembre passat, les entitats estan obligades a partir de 2015 a presentar la declaració de l’Impost de Societats i a portar una comptabilitat per partida doble d’acord amb el Pla General Comptable d’associacions i fundacions catalanes.

Per tal d’ajudar a les entitats a conèixer quins són els principals canvis, com les afecta i què cal fer al respecte, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària ha previst una sèrie de 24 sessions informatives arreu del territori català.

Les sessions, que tindran lloc durant els mesos de febrer i març, seran impartides per quatre escoles reconegudes dins del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya i expertes en aquests temes com són la Fundació Pere Tarrés, Suport Associatiu-Fundesplai, el CAE i la Fundació Esplai Girona.

Les jornades es realitzaran en equipaments de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de Barcelona, Badalona, Sant Adrià del Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sabadell, Terrassa, Canovelles, Igualada, Manresa, Vic, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Lleida, Tarragona, Reus, Tortosa, Tremp, Girona, Ripoll i Figueres. La inscripció és obligatòria i gratuïta i l'aforament és limitat. Si esteu interessats en assistir-hi, ja podeu consultar el calendari de sessions i formalitzar la inscripció a través de l’enllaç que trobareu per a cada sessió dins del calendari. A totes les persones assistents a les xerrades se’ls donarà un certificat en acabar la sessió.

En el cas de Barcelona, aquestes sessions se sumen a les ofertes de formació en aquest àmbit que per a les entitats s’organitzen tant des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària com des de Torre Jussana Ajuntament de Barcelona.

Podeu consultar el programa de la xerrada i la secció especial amb tota la informació sobre l'impost de societats.

Per assistir les xerrades cal omplir el formulari que trobareu per a cada sessió.

Comentaris

Acabo de llegir la notícia de la consellera d'ahir: http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/benestar-social-familia/notap...

Parla d'un formulari que s'ha creat en el xarxanet.org per a consultes econòmiques .... Em podeu indicar el link? Gràcies

Mireia

Bon dia Mireia,

L'enllaç al formulari és el següent:

http://xarxanet.org/economic/noticies/tens-dubtes-sobre-com-tafecta-la-nova-normativa-sobre-limpost-de-societats

Moltes gràcies. Restem a la vostra disposició.

Afegeix un comentari nou