La FEDAIA recull joguines per a infants en risc d'exclusió social

 Font:
Font:

La FEDAIA recull joguines per a infants en risc d'exclusió social

Resum: 

El Nadal passat més de 2.000 infants que atén la federació van rebre joguines, gràcies a la col·laboració de particulars i empreses.

Comença el mes de desembre i la FEDAIA engega la seva campanya "Aquest Nadal aporta'ns la teva màgia". Ens recorda que hi ha infants i adolescents que no reben cap regal durant aquestes festes i que està en les nostres mans transformar aquesta realitat. Tant persones com empreses poden fer una donació de joguines i la FEDIA les farà arribar als infants en situació de risc d'exclusió social.

La FEDAIA agrupa a les entitats catalanes que treballen amb infants en situació de desemparament o en risc d'exclusió social. Les joguines i regals que reculli amb aquesta iniciativa es repartiran als centres de menors, centres oberts i altres serveis destinats a combatre la pobresa i l'exclusió social.

Pots col·laborar amb la campanya portant joguines noves o en molt bon estat a la seu de la federació (C/ Caballero, 79 1r B de Barcelona) en horari de 9.00 a 17.00 hores. La recollida estarà en marxa fins al 19 de desembre. A partir d'aquell dia es faran arribar els regals a infants i joves que atenen les diverses entitats que formen part de la FEDAIA.

Torna a la pàgina de Nadal Solidari 2014

Afegeix un comentari nou