Reunió per reclamar que es cumpleixi la sentència del Suprem respecte el 0,7%

Autor/a: 
Comunicacio/La Taula

Reunió per reclamar que es cumpleixi la sentència del Suprem respecte el 0,7%

Autor/a: 
Comunicacio/La Taula

Resum: 

Representants de les entitats socials catalanes i el conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Cleries es reuniran demà, divendres 23 de març a la seu del Departament. Durant la reunió, el govern té previst explicar el seu full de ruta per reclamar que es compleixi la sentència del Suprem respecte el 0,7% de l’IRPF.

Aquesta sentència del Suprem, emesa el 16 de desembre passat, estableix que és competència de l’Estat la regulació del aspectes centrals de les subvencions del 0,7% per a fins socials, és a dir, l’objecte i finalitat dels ajuts, la seva modalitat tècnica, els beneficiaris i requisits essencials d’accés. Però, és competència de la Generalitat de Catalunya la seva gestió, tramitació, resolució i pagament de les subvencions, així com la regulació del procediment corresponent a tots aquests aspectes.

A la reunió hi assistirà la presidenta de la Taula del Tercer Sector; representants de les entitats de la Taula i representants de les prop de 500 entitats.

El traspàs a Catalunya dels recursos de la casella 0,7% de l’IRPF és una reivindicació històrica de la Taula del Tercer Sector i de tot el Tercer Sector Social català des dels anys 80.

Hi intervindran:

- Sra. Àngels Guiteras, presidenta de la Taula del Tercer Sector

- Hble. Sr. Josep Lluís Cleries, Conseller de Benestar Social i Família.

Dia: Divendres 23 de març

Lloc: Seu Departament Benestar Social i Família.

Hora: 11 hores

Adreça: Pl. Pau Vila, 1 (Palau de Mar).

Continguts relacionats:

Afegeix un comentari nou