10 anys de "Mans"

Imatge del facebook del programa "Mans" amb una fotografia dels seus conductors
Barcelona
Diumenge, 29/06/2014

El programa de cultura popular de Catalunya Ràdio organitza una emissió especial per celebrar el seu 10è aniversari. Serà al Centre Artesà Tradicionàrius del barri de Gràcia de Barcelona.

No serà un programa convencional sinó més aviat un espectacle. L'equip del programa "Mans" de Catalunya Ràdio està preparant una emissió plena d'elements sorpresa que comptarà amb la participació de la cobla Els Lluïsos de Taradell.

El motiu és la celebració del 10è aniversari de "la finestra que té la cultura popular i tradicional dels Països Catalans a la Ràdio Nacional de Catalunya", tal i com es defineix al seu web; un programa que apropa i fusiona els continguts de l'àmbit de la cultura popular i tradicionals, ja siguin sardanes, castells, esbarts, música folk, etc.

La celebració serà el diumenge 29 de juny a les 18h, malgrat l'emissió regular del programa es fa els dissabtes de 6h a 8h i els diumenges de 6:30h a 8h.

L'entrada és gratuïta i oberta a tothom però cal confirmar assistència a mans10anys@catradio.cat abans del dia 25 de juny.

Data: 

Diumenge 29 juny

Hora: 

18:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
mans10anys@catradio.cat