Xarxa NUST: "10 anys treballant en xarxa: de la conciliació a la responsabilitat social de les cures"

10 anys treballant en xarxa: de la conciliació a la responsabilitat social de les cures
Barcelona
Dimarts, 07/06/2016

La Xarxa NUST és una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona formada per empreses compromeses amb facilitar una millor gestió del temps i conciliació de la vida laboral, familiar i personal.

La jornada, emmarcada en la "Setmana dels Horaris", serà inaugurada per Jordi Via, Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona. Seguidament, es durà a terme la conferència inaugural a càrrec de Xavier Riudor, Director del Gabinet Tècnic del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTESC) on exposarà el recent informe sobre la gestió del temps de treball remunerat en el context de la reforma horària. A continuació, tindrà lloc la taula sobre la història, evolució i reptes de la Xarxa NUST, a càrrec d’Emilio Arnaiz, Employee Social Development de Nestlé, Noelia Palacios, Agent d’Igualtat de Progess, i Manel Bardavio, Soci Director d’Ops Neo, empreses del Grup Motor de la Xarxa.

A les 11 h serà el moment de la pausa i els assistents podran participar en el networking i també tindran l’oportunitat de veure l’exposició dels 10 anys de la Xarxa NUST. Una vegada represa la jornada, s’iniciarà la taula amb les presentacions de les bones pràctiques de les empreses guanyadores de la 4a edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps.

Per tal de concloure les activitats de la jornada, Fina Rubio, presidenta de la xarxa DDiPAS i Paco Abril, President de l’Associació Homes Igualitaris de Catalunya, participaran en el diàleg ‘ De la conciliació a la responsabilitat social de les cures’, moderat per Carme Carrera, tècnica referent de la Xarxa NUST.

Finalment, la cloenda anirà a càrrec d’Ester Vidal, Directora de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i de Consum de l’Ajuntament de Barcelona.

La Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps) és una iniciativa creada el 2006 per l'Ajuntament de Barcelona formada per empreses compromeses amb facilitar una millor gestió del temps i conciliació de la vida laboral, familiar i personal, afavorint la productivitat i un clima de confiança que beneficiï tant a l'empresa com a les persones que hi treballen, i contribuint a la millora de la qualitat de vida de les persones de la ciutat.

Si vols assistir a l’acte, pots realitzar la teva inscripció online i consultar el programa en el següent enllaç.

Data: 

Dimarts 07 juny

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Xarxa NUST