La 10a cursa de La Maquinista col·labora en la lluita contra l’alimentació infantil

La cursa té un recorregut de cinc i 10 quilòmetres. Font: La Maquinista
Barcelona.
Diumenge, 18/06/2017

Atletes d’elit com Otmane Btaimi i Radouane Nour participaran a la competició solidària, que col·labora amb la Creu Roja per segon any consecutiu.

La 10a Cursa de La Maquinista, que s’organitza el 18 de juny davant del centre comercial del mateix nom, donarà suport als programes d’alimentació infantil de la Creu Roja. L’ONG rebrà dos euros per cada inscripció –un euro per participant i un euro addicional que aporta La Maquinista.

És el segon any que els beneficis de la jornada, amb el lema “Unexpected Running” es destinaran al suport a l’alimentació infantil i familiar des de Creu Roja. La iniciativa treballar per garantir a les famílies en situació de pobresa cronificada i severa l’accés a aliments frescos com fruita, verdura i peix.

La cursa, de 5 i 10 quilòmetres, sempre ha tingut una finalitat solidària. En edicions anteriors, ha col·laborat per la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat amb l’associació Amiba, i per causes diverses l’Hospital Sant Joan de Déu, entre d’altres.

La sortida s’efectuarà a les 8.30h des del carrer Ciutat d’Asunción, al districte de Sant Andreu, i en acabar, es farà el lliurament dels premis als guanyadors absoluts de cada sexe i de les diferents categories. La cursa, a banda de solidària, comptarà amb corredors i corredores d’alt nivell, com Otmane Btaimi i Radouane Nour, que ja han confirmat la seva participació.

Per inscriure’s-hi cal fer-ho a través del web de La Maquinista fins el 15 de juny. Els preus van des dels 11 al 13 euros.

Més informació:

  • Data: 18 de juny.
  • Hora: 8.30h.
  • Punt de sortida: Carrer Ciutat d’Asunción, davant el centre comercial La Maquinista, a Barcelona.
  • Preu: D’11 a 13 euros.
  • Col·labora: Creu Roja.
Data: 

Diumenge 18 juny

Hora: 

08:30

Correu electrònic Organitzador: 
informacio@creuroja.org
Organitzador: 
Creu Roja