10è aniversari d’Un Dia de Nassos

L’objectiu de la festa és sensibilitzar a la societat sobre la importància d’aquesta tasca i captar fons per la causa. Font: Pallapupas.
Barcelona
Dissabte, 01/06/2019 fins Diumenge, 02/06/2019

L’1 i el 2 de juny, Pallapupas celebra la festa al Tibidabo, Catalunya en Miniatura, Granja d’Aventura Park i Naturalandia.

El proper dissabte i diumenge 1 i 2 de juny, Pallapupas celebra el 10è aniversari d’Un Dia de Nassos.

Cada 6 minuts, un infant ingressa a un hospital de Catalunya. Pallapupas treballa per millorar el seu estat físic i emocional a través del teatre i l’humor.

L’objectiu de la festa és sensibilitzar a la societat sobre la importància d’aquesta tasca i captar fons per la causa.

Durant el cap de setmana de l’1 i el 2 de juny, Tibidabo, Catalunya en Miniatura, Granja d’Aventura Park i Naturlandia participen oferint entrades a meitat de preu.

Per celebrar aquests 10 anys, durant els quals s’hi han sumat prop de 100.000 persones, els Pallapupas conviden a tothom a assistir a la festa d’aniversari, on es bufaran les espelmes del pastís i es riurà de valent en una xocolatada popular a la plaça dels somnis del Tibidabo.

Les entrades per a Un Dia de Nassos ja es poden adquirir, únicament i de forma anticipada, a través de la web de Pallapupas.

#LOLchallenge: uneix-te al repte a les xarxes socials

Les xarxes socials s’afegeixen a la celebració amb el particular repte #LOLchallenge. L’objectiu és provar els beneficis de l’humor rient i fent riure.

Per portar a terme el repte, s’ha de compartir a les xarxes alguna cosa #LOL protagonitzada per l’usuari/a, com una foto divertida, un acudit o una broma, amb un nas de pallasso, mencionant a @pallapupas i etiquetat amb el hashtag #LOLchallenge.

Finalment, s’ha de convidar a un amic o amiga perquè accepti el repte. El post amb més #LOL rebrà 10 entrades per a Port Aventura.

Diversos hospitals com l’Hospital de Sant Pau, l’Hospital del Mar, l’Hospital de Manresa i l’Hospital del Parc Taulí també participaran en el repte, oferint la setmana del 17 de maig fotomatón, atrezzo i photocall.

Data: 

Dissabte 01 juny

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
hola@pallapupas.org
Organitzador: 
Pallapupas