11a Caminada Solidària La Muntanyeta

Participants a una edició de la caminada solidària. Font: APPC
Tarragona
Diumenge, 06/10/2019

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona celebrarà la marxa del pròxim diumenge 6 d’octubre a Tarragona.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) ha organitzat l’onzena edició de la Caminada Solidària La Muntanyeta, una marxa per donar suport a les persones amb aquesta discapacitat i a les seves famílies. Enguany, la caminada tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral.

La jornada serà una nova oportunitat per reivindicar els drets de les persones amb paràlisi cerebral. Les inscripcions en línia ja estan obertes i també es poden fer a les oficines del centre en horari de 9 a 14h i de dilluns a divendres al c/Muntanya de Sant Pere s/n. El preu per a poder participar és de 10 euros i serà de 5 per als menors de 12 anys. La canalla menor de 5 anys i les persones amb discapacitat tindran accés gratuït.

La sortida de la caminada, totalment accessible per a les persones amb mobilitat reduïda, tindrà lloc des del Balcó del Mediterrani, i transcorrerà per la costa tarragonina. L’organització de la caminada anirà a càrrec del voluntariat del Grup Excursionista Amic de La Muntanyeta. La marxa finalitzarà al barri de Sant Pere i Sant Pau, on se celebrarà una jornada de portes obertes perquè tothom conegui l’associació i se servirà l’esmorzar per a les persones participants.

Data: 

Diumenge 06 oct

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@appctarragona.org
Organitzador: 
APPC La Muntanyeta