11è Festival de Sopes del Món Mundial

Cartell de l'11è Festival de Sopes del Món Mundial
Barcelona
Diumenge, 23/03/2014

Nou Barris celebra des de fa anys la seva diversitat, tot cuinant receptes de sopes d'arreu del món. L'onzena edició del Festival de Sopes del Món Mundial tindrà lloc diumenge 23 de març.

La Xarxa 9 Barris Acull i la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements de Nou Barris organitzen el Festival Sopes del Món Mundial, una festa de trobada i de relació per celebrar la convivència intercultural i gaudir de les més variades sopes.

"Si des de temps immemorials totes les cultures han aprofitat el moment de seure al voltant d’una olla fumejant com un espai per conèixer-se i compartir, per què no podrien les sopes convertir-se en un símbol d'aquest esperit de trobada i d’intercanvi relacionat amb la gastronomia?". Aquesta és la filosofia del festival, que recorda que "la sopa és un símbol de diversitat, un element comú a tots els pobles". Per això, com cada any, les entitats organitzadores del festival conviden a tothom a "construir uns barris més solidaris, més diversos i més propers".

El festival tindrà lloc a la marquesina de la Via Júlia (Avinguda Via Júlia, s/n. Entre C/ Batllori i C/ Mas Duran), el diumenge 23 de març. A les 12.00 hores hi haurà un espectacle de circ i a les 13.00 hores es podran tastar les sopes, amenitzat per un concert de Combos de l'Escola de Blues de Barcelona.

Data: 

Diumenge 23 març

Hora: 

12:00

Organitzador: 
-
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@9bacull.org