12è Curs de Formació en Matèria d'Asil i Protecció Internacional

 Font:
Barcelona
Dimarts, 22/10/2019 fins Dimarts, 03/12/2019

Ja et pots matricular a la 12a edició del Curs de Formació en Matèria d'Asil i Protecció Internacional que la Fundació ACSAR organitza anualment.

L'objectiu general del curs és capacitar a professionals a efectes de desenvolupar-se amb suficiència en el coneixement teòric i pràctic en matèria d'asil i d'apàtrídia, i en el seu cas, orientar, assistir i portar la defensa de casos. Aquest objectiu es pretén assolir mitjançant classes presencials expositives, dirigides per professionals amb àmplia experiència en el sector, basades en els fonaments jurídic-teòrics i projectades a la praxi i les seves peculiaritats.

El curs està dirigit especialment a advocats, juristes, funcionaris de l'administració pública, estudiants, assistents socials, organitzacions del tercer sector i en general a totes aquelles persones interessades en aquest tema.

El curs començarà el dimarts 22 d'octubre i finalitzarà el dimarts 3 de desembre. Les sessions tindran lloc dimarts i dijous de 19:00h a 21:00h.

La formació constarà de 26 hores lectives i s'entregarà un certificat d'aprofitament l'últim dia de classe. Per tal d'obtenir el certificat s'ha d'assistir com a mínim al 80% de les classes.

Podeu consultar el programa provisional clicant a l'enllaç del final. Aviat es publicarà el programa definitiu amb el professorat que impartirà el curs.

Data: 

Dimarts 22 oct

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Fundació ACSAR
Correu electrònic de l'organitzador: 
facsar@fundacioacsar.org