13a Caminada Nocturna ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’

L’objectiu de la caminada és recaptar fons per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Font: Unsplash.
Figaró-Montmany
Dissabte, 06/07/2019

El 6 de juliol, Les guilles organitza l’activitat a Figaró-Montmany.

El proper dissabte 6 de juliol a les 20.30 h, l’associació Les guilles junts pels camins, amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzen la 13a Caminada Nocturna ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’.

L’objectiu de la caminada és recaptar fons per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

El recorregut serà d’aproximadament 10 quilòmetres i s’haurà de portar llanterna. Al llarg del recorregut, hi haurà avituallaments i un cop es finalitzi, els participants gaudiran d’obsequis i un sopar.

A més, qualsevol participant podrà fer ús de la piscina a l’arribada. Després de la caminada, es continuarà la festa amb ball i música en viu.

El preu de la inscripció prèvia és de 10 €, mentre que el mateix dia de la cursa tindrà un cost de 12 €. Qualsevol persona que es vulgui inscriure prèviament, ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

FEM

La Fundació Esclerosi Múltiple va néixer el 1989 a Barcelona i és una entitat privada sense ànim de lucre. Des de la fundació treballen per aturar l'impacte de la malaltia en la vida de les persones amb esclerosi múltiple i el seu entorn.

La fundació compleix la seva missió a través del recent diagnòstic, els serveis de neurorehabilitació, formació i inserció laboral i informació sobre la malaltia.

Data: 

Dissabte 06 jul

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Les guilles
Correu electrònic de l'organitzador: 
lesguilles@gmail.com