14a Escola Popular d’Economia (eco)Feminista

Cartell de la 14a edició de l'Escola Popular d'Economia (eco)Feminista Virtual. Font: CooperAcció
Dilluns, 15/02/2021 fins Divendres, 23/04/2021
(En línia)

CooperAcció organitza una edició a Sant Boi de Llobregat que tindrà un format virtual i on s’aprofundirà en la mirada ecofeminista.

CooperAcció ha organitzat una nova edició de l’Escola Popular d’Economia (eco)Feminista amb la novetat que, en aquesta ocasió, se celebrarà en format virtual a causa de la pandèmia. La catorzena trobada, programada entre el 15 de febrer i el 23 d’abril del 2021, se celebrarà a Sant Boi de Llobregat i se centrarà en la mirada ecofeminista.

L’EPEF a Sant Boi de Llobregat vol crear un espai on posar en comú els malestars, alegries, inquietuds, precarietats i afectes que formen la nostra vida diària. Les trobades es realitzaran els dijous de 18 a 20h i són totalment gratuïtes. Alguns dels temes que es tractaran són el treball de cura, el funcionament de l’economia capitalista patriarcal, les relacions de poder, la distribució de la riquesa o la sostenibilitat.

Tot, amb una mirada crítica i sota la batuta del feminisme per qüestionar el món on vivim i que la cura de la vida esdevingui una qüestió política i col·lectiva. L’EPEF tindrà una metodologia participativa de videoconferències on a més de teoria, se cercarà l’intercanvi d’experiències a través de la plataforma Moodle. Per a fer la inscripció, es pot fer el registre en aquest formulari fins al dia 7 de febrer. Tota la programació es pot consultar en aquest fulletó.

Data: 

Dilluns 15 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
CooperAcció
Correu electrònic de l'organitzador: 
economiafeminista@cooperaccio.org