15a edició del Festival de Cultura Raval(s)

15a edició del Festival de Cultura Raval(s)
Barcelona
Dijous, 09/11/2017 fins Diumenge, 12/11/2017

Del 9 al 12 de novembre el Raval de Barcelona acollirà una de les principals manifestacions culturals del barri, el Festival de Cultura Raval(s), que enguany arriba a la seva quinzena edició.

Ho farà sota el lema "un festival lliure de sexisme". Així, les dones i la diversitat de gènere seran, per segon any consecutiu, les protagonistes del festival.

Aquest festival és la culminació d'un gran procés comunitari desenvolupat al llarg de l’any, en el qual s'impliquen més de 120 entitats, col·lectius, equipaments culturals, centres educatius, artistes i veïnat del barri "amb la intenció de generar i construir una programació sociocultural i festiva que permeti mostrar les moltes facetes d'un territori tan divers i dinàmic com el Raval".

La Rambla del Raval, la Plaça Joan Amades i la Plaça dels Àngels seran alguns dels escenaris, que acolliran tallers orientats a l’alumnat dels centres d’ensenyament, centres oberts i casals del barri; concerts; teatre; activitats familiars; danses i exhibicions de cultura popular; exposicions; conferències; itineraris històrics i culturals; una cercavila popular; i un homenatge a les dones grans del Raval.

Enguany, Raval(s) donarà el seu tret de sortida un dia abans, el dijous dia 9, amb una festa per celebrar el 15è aniversari del festival i de la Fundació Tot Raval.

Per a més informació, pots consultar el programa.

Data: 

Dijous 09 nov

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Tot Raval
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@totraval.org