15a edició del Posa't la gorra! a PortAventura

15a edició del Posa't la gorra!
Vila-seca
Dissabte, 10/06/2017

L'AFANOC torna a traslladar la seva festa del Posa't la gorra! a PortAventura per tal de viure una jornada lúdica en favor dels infants amb càncer i aconseguir sensibilitzar a la societat sobre la malaltia.

L'AFANOC celebra la 15a edició de la festa del Posa't la gorra! a PortAventura. L’objectiu principal de la jornada és sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Aquesta nova edició serà molt especial, ja que l'AFANOC celebra els 15 anys del Posa’t la gorra! a PortAventura i volen agrair la gran mostra de solidaritat, col·laboració i implicació per part de la ciutadania, empreses i institucions que segueixen al costat de l'entitat. Per aquest motiu, s’han bolcat especialment en l’esdeveniment i han organitzat una jornada especial on s’unirà la diversió, la solidaritat i el compromís vers els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

La campanya Posa’t la gorra! és la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duu a terme l’entitat. Amb la campanya l’AFANOC pretén aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, augmentar i potenciar la base social, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

Programa i activitats

L'epicentre de la festa serà la plaça de la Xina, on hi haurà un escenari com a eix central on es realitzaran les principals actuacions de la festa amb grups musicals, animacions, tallers i on també tindrà lloc la lectura del manifest per part d’un infant o adolescent amb càncer. A més, en aquesta edició es farà un sorteig molt especial d'un cap de setmana amb pensió completa a PortAventura Park, samarreta signada pel Marc Márquez, samarreta signada per l’Àlex Márquez i pilota signada per Eric Abidal. També hi haurà un punt dedicat específicament a la informació per donar a conèixer qui són, què fan i el perquè de la seva tasca.

Pots consultar tot el programa a la web oficial de la festa.

Compra la teva gorra-entrada

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que la festa es caracteritza per aquest símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

Per accedir a la festa cal comprar anticipadament la gorra de la campanya. El seu preu és de 20 € i inclou l’accés a la festa i a les instal·lacions del parc durant tot el dia.

La gorra-entrada ja es pot adquirir a la delegació d’AFANOC Tarragona, l’AFANOC BARCELONA i a la delegació d’AFANOC Lleida. També als punts de venda autoritzats i al web de www.posatlagorra.org.

Data: 

Dissabte 10 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
AFANOC