15è festival de Sopes del Món Mundial

 Font:
Barcelona
Diumenge, 18/03/2018

Des de sempre totes les cultures han aprofitat el moment de seure al voltant d’una olla fumejant. Poden les sopes convertir-se en un símbol d’aquest esperit de trobada i d’intercanvi?

La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull organitzen la 15a edició del Festival de Sopes del Món Mundial el proper diumenge 18 de març a la marquesina de la Via Laietana.

Sopes d’arreu del món, receptes tradicionals o innovadores, sopes exòtiques o de temporada, sopes curatives, sopes reivindicatives… Més de 600 receptes s’han pogut tastar al llarg de tots aquests anys, totes especials, totes igual d’importants; 400 cuiners i cuineres i més de 200 entitats i col·lectius han participat en les diferents edicions.

La proposta fa 13 anys que dura i que agrupa veïns de Nou Barris d'orígens diversos, tot amb la voluntat d'enfortir la convivència i la vida comunitària compartint el que més ens uneix: les ganes de tastar un bon plat de sopa!

Durant l'acte hi haurà un espectacle de circ, i el veïnat compartirà les sopes a ritme de blues amb Els Combos de l'Escola de Blues.

Data: 

Diumenge 18 març

Hora: 

12:27

Organitzador: 
Xarxa 9 BarrisAcull
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@9bacull.org