18 anys de sinergies entre la Plataforma en Defensa de l'Ebre i la comunitat científica

Jornada a Roquetes dedicada a la relació entre la PDE i la comunitat científica
Roquetes
Dissabte, 15/12/2018

La Plataforma en Defensa de l'Ebre organitza dissabte 15 de desembre a Roquetes una jornada al voltant del vincle entre la ciència i els moviments socials per la defensa de l'Ebre dels darrers 18 anys.

La jornada vol posar de manifest la col·laboració entre el moviment social amb el món científic, en una relació de sinergies en la que la ciència ha nodrit d'arguments al moviment social i el món social ha estat altaveu de la ciència entre la societat.

Vol ser una reflexió al voltant dels darrers divuit anys de lluita, i punt de partida pel plantejament dels nous reptes i estratègies per a la defensa de l'Ebre, en un moment en què els Plans de Conca 2015-2021 estan pendents de sentència en el Tribunal Suprem, mentre s'ha iniciat el període de planificació del tercer cicle 2021-2027.

Hi assistiran persones dedicades a la docència universitària i a la recerca científica d'àmbits diferents com l'ecologia, economia, hidrogeologia, pesqueries, geografia, que han acompanyat durant aquests anys. Entre les persones participants hi ha persones expertes en el territori com Antoni Canicio, Josep Maria Franquet, Carles Ibáñez, de la resta de Catalunya, com Narcís Prat, Isabel Palomera, Jordi Salat, i Francesc Gallart, i provinents del País Valencià com Pedro Arrojo, Javier Martínez Gil, i J.M. Nicolau d'Aragó. Francesc La Roca, de Múrcia, com Júlia Martínez i d'Andalusia com Leandro del Moral i Abel Lacalle.

La jornada està dirigida a tota la ciutadania, que està convidada a participar en el debat i les reflexions. Es pot consultar el programa complet i fer la inscripció en aquest formulari.

Data: 

Dissabte 15 des

Hora: 

10:30

Correu electrònic Organitzador: 
plataformadefensaebre@gmail.com
Organitzador: 
Plataforma en Defensa de l'Ebre