19a edició de “Guanya’t el Cel amb el Pare Manel”

19a edició de “Guanya’t el Cel amb el Pare Manel”
Barcelona
Dimarts, 02/06/2015

Torna la gala solidària amb grans artistes per recaptar fons per a projectes per a nens i joves amb risc d’exclusió.

Grans figures del món de la música i l’espectacle s’uneixen un any més als projectes solidaris de la Fundació Pare Manel per oferir una gala en benefici de la infància en risc. Entre d’altres, es gaudirà de les actuacions d’Els Òscars, La rumbeta, Mag Lari, 
Manel Fuentes, 
Toni Moog,
 Brodas Bros, 
Jaume Sisa & Carles Flavià, 
Love of Lesbian,
 El Tricicle i Xavi Sardà & Juan Carlos Ortega.

L'acte, adreçat a tots els públics, ja té a la venda les entrades. Aquestes valen 30, 35 i 40 euros, ja es poden comprar online o de dimecres a diumenge de les 17:00h a les 21:00h a les taquilles del Teatre Victòria (situat a l’Avinguda del Paraŀlel, 67). També es poden aconseguir directament al Pare Manel i arribaran a la casa del comprador. Per contactar-hi es pot enviar un email o trucar al 933112006 / 670297805.

La Fundació Pare Manel és una entitat que impulsa projectes que defensin el desenvolupament dels drets i de la qualitat de vida de totes les persones que pateixen exclusió i marginació social. Els àmbits principals on es centren les seves activitats i intervencions són la infància/joventut, el món penitenciari i el desenvolupament comunitari.

Data: 

Dimarts 02 juny

Hora: 

21:00

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@paremanel.org
Organitzador: 
Fundació Pare Manel