1a Jornada Col·laborativa Universitat – Ciutat: Sinergies per a la inclusió

Cartell Jornada sinergies per a la inclusió
Barcelona
Dimarts, 07/10/2014

L'Ajuntament de Barcelona i la UPC organitzen el 7 d'octubre una jornada per avançar cap a la inclusió i l'accessibilitat del seu entorn. Les inscripcions són obertes fins el 5 d'octubre.

Amb l'objectiu de promoure l'accessibilitat, la inclusió i, per tant, de millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l'Ajuntament de Barcelona organitzen la 1a Jornada Col·laborativa Universitat – Ciutat: sinèrgies per a la inclusió. La jornada tindrà lloc el dimarts 7 d'octubre al Campus Nord de la UPC durant el matí i a l'Ateneu de Fabricació de Les Corts a la tarda.

Durant la jornada, que començarà a les 09.30 del matí i acabarà a les 19.30, es donaran a conèixer els projectes inclusius, d'accessibilitat i infoaccessibilitat que es desenvolupen a la UPC i es reflexionarà sobre com la universitat pot contribuir a dissenyar una ciutat disponible per a tothom.

En aquest enllaç podeu consultar el programa complet de la jornada. És obert a tota la comunitat universitària, ja sigui de la UPC o d'altres institucions. Només cal formalitzar la inscripció abans del diumenge 5 d'octubre.

Data: 

Dimarts 07 oct

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Universitat Politècnica de Catalunya i Ajuntament de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
montserrat.vilalta@upc.edu