1a jornada de treball per a la reducció de les barreres d'accés als recursos

Fragment del cartell oficial de la primera jornada de treball per a la reducció de les barreres d'accés als recursos. Font: Tot Raval
Barcelona
Divendres, 02/06/2023

La fundació Tot Raval organitza una sessió per aprofundir en la llei d'igualtat de tracte i no discriminació i analitzar casos pràctics en aquest context.

El divendres 2 de juny, de 9.30 h a 14 h, se celebra la primera jornada de treball per a la reducció de les barreres d'accés als recursos, una iniciativa organitzada per la fundació Tot Raval, que queda emmarcada en l'àmbit de Salut Comunitària al Raval. L'Auditori Convent del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) és on es podrà gaudir de l'esdeveniment, el qual té com a objectiu principal informar i indagar en la llei d'igualtat de tracte i no discriminació i estudiar alguns casos pràctics per contextualitzar les diferents circumstàncies.

La jornada es divideix en diferents xerrades i conferències. La primera d'elles és 'Introducció a les discriminacions', en la qual es tractaran temes com el panorama general normatiu, els eixos de discriminació, es coneixerà l'Observatori per la No Discriminació i l'Oficina per la No Discriminació i les vies locals de denúncia. Tot seguit, i per concloure la jornada, la sessió final té com a eix principal la llei d'Igualtat de Tracte i No Discriminació i els diferents casos pràctics.

Per a participar, és imprescindible omplir el formulari d'inscripció.

Data: 

Divendres 02 juny

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Fundació Tot Raval
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@totraval.org