1a jornada per una fiscalitat justa

1a jornada per una fiscalitat justa
Barcelona
Dissabte, 24/01/2015

La Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària organitza una jornada per reflexionar al voltant del sistema fiscal com a clau de volta per eliminar la pobresa i les desigualtats.

La 1a jornada ciutadana per una fiscalitat justa vol ser un espai de trobada de totes aquelles persones interessades en el nostre sistema fiscal i amb ganes de treballar per fer-lo més just, solidari i sostenible.

Durant tot el matí, diferents entitats i professionals debatran sobre els impostos com a principal motor de canvi per lluitar contra la pobresa i l’exclusió. L’acte començarà amb una taula rodona sobre el sistema fiscal com a clau de volta per eliminar les desigualtats i finalitzarà amb un espai de debat entre entitats i moviments per compartir i donar a conèixer diferents experiències entorn del sistema impositiu.

Campanya Pobresa Zero, Observatoris Ciutadans Municipals (OCM), Comissió promotora ILP Renda Garantida de Ciutadania i Plataforma Ciutadana per l’Auditoria del Deute BCN són algunes de les organitzacions que col·laboren i participen en la jornada. Per tal de garantir la màxima participació, la jornada és gratuïta però els organitzadors demanen una inscripció prèvia per tal de controlar l’aforament.

Ja pots consultar el programa.

Data: 

Dissabte 24 gen

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària
Correu electrònic de l'organitzador: 
fiscalitat@gmail.com