1a Taula Territorial de 2021: ‘Els recursos disponibles dins de l’Economia Social i Solidària’

L’objectiu és mostrar els recursos que poden oferir entitats referents de l’ESS catalana per ajudar a fer front a les dificultats derivades de la crisis de la Covid-19. Font: Unsplash.
Dimarts, 26/01/2021
(En línia)

El 26 de gener, la Xarxa d’Ateneus Cooperatius organitza l’acte en línia.

El proper dimarts 26 de gener a les 18.00 h, la Xarxa d’Ateneus Cooperatius organitza la 1a Taula Territorial de 2021: ‘Els recursos disponibles dins de l’Economia Social i Solidària’.

L’objectiu de la sessió és mostrar els recursos que poden oferir al territori entitats referents de l’ESS catalana per ajudar a fer front a les dificultats derivades de la crisis de la Covid-19 i presentar a l’Ateneu Cooperatiu com a instrument per a liderar el procés de concreció d’aquests.

Per aquest motiu es mostrarà el treball realitzat per l’Ateneu Cooperatiu amb el projecte de mapa de l’ESS del Barcelonès Nord. També s’explicaran els pròxims objectius del mapa, que aniran dirigits a aconseguir una major utilitat generant un catàleg de productes i serveis de les entitats que hi surten recollides.

Per últim, s’aprofundirà en la idea de fons comú de recursos. S’explicarà la necessitat de generar espais comuns entre projectes que ajudin a la coneixença entre ells, però sobretot i tenint en compte la situació actual, que ajudin a compartir els recursos que les pròpies entitats disposen optimitzant-los i elevant-los a l’esfera de la intercooperació.

L’acte es realitzarà en línia i per participar, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 26 gen

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Aracoop
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@aracoop.coop