1er Tourism ECO Fòrum sobre Turisme Responsable

Imatge de l'esdeveniment. Font: http://www.global-ecoforum.org/
Barcelona
Divendres, 14/10/2016

L'esdeveniment se celebrarà el pròxim 14 d’octubre a l’Espai Bonnemaison amb l’objectiu de descobrir noves tendències sobre el turisme urbà sostenible al Mediterrani.

El 1er Tourism ECO Fòrum, englobat dins del 3r Festival Vilamon de Turisme Responsable a Barcelona, se celebrarà el proper 14 d’octubre 2016 a l’Espai Bonnemaison de la ciutat comtal. Organitzat pel Global Eco Forum, la jornada serà una oportunitat per descobrir noves tendències i coneixements sobre el turisme urbà sostenible al Mediterrani. Emmarcat en la COP-22 de Marràqueix, té com a objectius:

  • Compartit visions sobre turisme urbà, canvi climàtic i sostenibilitat.
  • Divulgar casos d’estudi rellevants sobre turisme urbà a les diferents ciutats europees del Mediterrani.
  • Reflexionar sobre l’empoderament de la ciutadania en les polítiques públiques de les ciutats turístiques.

Durant la jornada, es podrà assistir a sessions formatives, amb exemples de casos d’èxit sobre polítiques públiques i models de negoci sostenibles. A més, hi haurà l’oportunitat de conèixer noves tendències del turisme urbà, crear sinergies i formar part del conjunt de professionals, personal acadèmic i agents socials que volen unir esforços per posicionar el turisme urbà sostenible a Europa i el Mediterrani. El programa sencer està disponible aquí.

Per fer la inscripció, es pot accedir al següent enllaç.

Data: 

Divendres 14 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Global Eco Forum
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ecounion.eu