1r Circ d'Hivern

1r Circ d'Hivern
Sant Pere de Ribes
Divendres, 20/12/2019 fins Diumenge, 22/12/2019

La Carpa Revolució a Sant Pere de Ribes presenta la seva primera producció pròpia de circ del 20 al 22 de desembre.

'Un bon vent, un bon vin' és la proposta de la Carpa Revolució al primer Hivern de Circ a Sant Pere de Ribes. Es tracta d'un espectacle en què mostraran als espectadors el paral·lelisme entre el circ i el món del vi. Ambdós són processos enèrgics, exigents i en què l'èxit final depèn de la resposta del públic.


L'espectacle està format per una varietat llenguatges escènics i estètics, i de diferents músiques i sons, com la collita del raïm o l'elaboració del vi, tot sota la direcció d'Isaac Domínguez i un equip artístic format per David Badia, Diana Pla i la Companyia Balusca, el duet acrobàtic format per Núria Puig i Marc Muñoz.


El muntatge és la primera producció pròpia de l'entitat Fes+Chapeau després d'aconseguir aquest 2019 una distinció com a centre de creació d'arts escèniques i circ per part de la Generalitat de Catalunya. El divendres 20 de desembre la sessió serà a les 20 h i el dissabte i diumenge, a les 18 h. El preu de les entrades és de 10 euros a taquilla i 7 euros si s'adquireix de manera anticipada en el següent enllaç.

Data: 

Divendres 20 des

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Fes+Chapeau
Correu electrònic de l'organitzador: 
fespluschapeau@gmail.com