1r Concert de Nadal Sons de Pau - Homentage a Pau Casals

Violoncel_El Bibliomata_Flickr
Divendres, 23/12/2011

Turó Solidari Cerdanyola organitza el 1r Concert de Nadal Sons de Pau, com a associació amiga de la Fundació Pau Casals que és.

Amb aquest acte d'homentage, es proposa difondre el llegat humà i musical del genial compositor i músic Pau Casals, a favor de la pau, la cohesió social i el coneixement de la música.

Dia i hora: divendres 23 de desembre de 2011, a les 18h

Lloc: Hi participaran músics i cantaires de les corals Sons de Pau, Veus de Dones i l'Atelier d'Eòlia, al Museu d’Art Modern de Cerdanyola, Can Domènech.

Preu solidari: 5 €

Repertori Sons de pau: els cantaires interpretaran divendres dues cançons, La festa de la pau i Sense tu.

Repertori Veu de Dones: interpretaran temes com Blowin' in the wind, l'espiritual Down by the riverside, Hallellujah, o el tema de la pel.lícula La vida és bella, entre d'altres.

Repertori Atelier d'Eòlia: interpretarà temes populars catalans, com El noi de la mare, i teatrals, com Sempre t'he comprés, del musical Mar i Cel.

El concert comptarà també amb la participació, com a solista, de Charo Inglada que actuarà acompanyada al piano per Conxi Gil i Luc-Olivier Sánchez, també director del Cor l'Atelier d'EÒLIA Escola superior d'Art Dramàtic i Veu de Barcelona.

Les tres corals interpretaran juntes el tema El món seria més feliç.

El concert també vol ser un homenatge a Pau Casals en commemoració al 40è aniversari del lliuranment de la Medalla de la Pau de les Nacions Unides al violoncelista català.

Data: 

Divendres 23 des

Hora: 

18:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
turosolidari@yahoo.com