1r Fòrum de l’habitatge

L’objectiu de l’acte és avançar en una societat amb coneixement, amb sentit de comunitat i inclusiva. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 09/10/2019

El 9 d’octubre, CoHousing Barcelona organitza l’acte al centre de cultura de dones Francesca Bonnemaison.

El proper dimecres 9 d’octubre a les 9.00 h, coHousing Barcelona, en col·laboració amb Habitat 8 Impuls organitzen el 1r Fòrum de l’habitatge.

L’objectiu de l’acte és avançar en una societat amb coneixement, amb sentit de comunitat i inclusiva.

El fòrum s’obrirà amb la taula de debat ‘coneixement’ que dona una visió mercantilista i tècno optimista de les coses i la vida, i que fa creure que la quantitat d’informació pot substituir la qualitat del coneixement.

A continuació es donarà pas a la taula ‘comunitat’, que parlarà de viure en una comunitat sostenible dedicada a la transformació personal i la curació que permet un procés d’alineació de pensaments, paraules, accions i sentiments.

L’última taula es centrarà en la ‘inclusivitat’. L’hàbitat inclusiu fa referència a l’acceptació de diversitats i heterogeneïtats entre els membres de la comunitat, a través de conceptes com equitat, economia, accessibilitat i gènere. Enfront unes normatives i directrius pensades des de la homogeneïtzació i la estandardització, la inclusivitat té el repte de considerar l’hàbitat no des de ‘la majoria’ sinó des del ‘tothom’.

Per assistir al fòrum, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 09 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Habitat 8 Impuls
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@habitat8impuls.cat