1r Fòrum d'Ecoturisme de Catalunya

 1r Fòrum d'Ecoturisme de Catalunya Inici » 1r Fòrum d'Ecoturisme de Catalunya
Joanetes
Dimecres, 18/10/2017 fins Dijous, 19/10/2017

Amb el títol Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat se celebra el 1r Fòrum d'Ecoturisme a Catalunya, el 18 i 19 d'octubre a la Vall d'En Bas.

Es tracta de dos dies dedicats a la reflexió i el treball en xarxa al voltant de l'Ecoturisme, la Natura i la Sostenibilitat.
La cita s'emmarca en l'Any Internacional del Turisme Sostenible pel Desenvolupament de Nacions Unides, i està organitzada per la Generalitat de Catalunya, a través de la seva Taula d'Ecoturisme.

El Fòrum vol reunir representants dels sectors públic i privat, en el Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas, a la Garrotxa.
El programa consta de ponències i debats per donar una visió pràctica sobre com fer valdre els espais naturals per mitjà de l'ecoturisme, o les claus per consolidar un turisme de natura responsable a Catalunya.
També hi haurà sessions de treball, dedicades a compartir visions i cohesionar el sector envers un decàleg per als professionals de l'ecoturisme.
A través de les presentacions de projectes i idees, i de les sortides de camp, el Fòrum oferirà la possibilitat de conèixer projectes inspiradors, generar sinergies i promoure el networking entre les persones participants.

El Fòrum està impulsat des de la Direcció General de Turisme, la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, l’Agència Catalana de Turisme, amb la col·laboració d'Escapada Rural, Turisme Garrotxa i Tàndem.cat, i d'altres patronats de turisme, universitats i associacions.

Es poden enviar projectes per a les presentacions fins al 15 de setembre, per via d'aquest link.

Data: 

Dimecres 18 oct

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@ensforum.cat
Organitzador: 
1r Fòrum d'Ecoturisme a Catalunya