Curs d'introducció a l'ornitologia al Delta del Llobregat

Curs d'introducció a l'ornitologia al Delta del Llobregat, del 12 d'octubre al 16 de novembre al Delta del Llobregat.
Viladecans
Dissabte, 12/10/2019 fins Dissabte, 16/11/2019

L'associació ICO organitza un curs d'introducció a l'ornitologia al Delta del Llobregat, del 12 d'octubre al 16 de novembre al Delta del Llobregat.

Aquest curs té una durada total de 32 hores (20 teòriques i 12 pràctiques) distribuïdes en quatre sessions intensives. Té com a finalitat que els alumnes s’iniciïn en la identificació d’ocells al camp i aprenguin aspectes essencials de la biologia de les aus per aprofundir més en el coneixement de l’ornitologia, amb una part teòrica molt sòlida basada en el millor material de prestigiosos centres de formació internacionals. No cal experiència prèvia .

Es tracta d'un curs teòric i pràctic en el que s'estudia la biologia de les aus i permet a l'alumne descobrir els per quès del comportament dels ocells, a més d'una introducció a l'ornitologia de camp. Generalment, el primer i tercer dia es fa la sortida prop d’on es faran les classes teòriques i el segon i quart dia, es fa una sortida de matí complet a un altre indret

El curs és càrrec d'Abel Julien i té un preu de 115 €, o 100 € per a persones sòcies de l'associació ICO. Hi ha un descomptte del 25% per a menors de 18 anys.

Data: 

Dissabte 12 oct

Hora: 

08:00

Organitzador: 
Associació Institut Català d'Ornitologia (ICO)
Correu electrònic de l'organitzador: 
ico@ornitologia.org