20 anys d’estudis i polítiques de joventut: del passat al futur

L’objectiu de l’activitat és analitzar com han evolucionat els estudis sobre la realitat juvenil des de principis de segle. Font. Unsplash.
Lleida
Dijous, 29/11/2018 fins Divendres, 30/11/2018

El 29 i el 30 de novembre, la Universitat de Lleida acull el XX Fòrum d’estudis sobre la joventut a la seva seu.

El proper dijous 29 i divendres 30 de novembre la Universitat de Lleida (UDL) juntament amb la Generalitat de Catalunya organitzen la jornada ’20 anys d’estudis i polítiques de joventut: del passat al futur'.

L’objectiu de l’activitat és analitzar com han evolucionat els estudis sobre la realitat juvenil des de principis de segle i quines són les necessitats i reptes de les persones joves i els estudis sobre la joventut.

A més, es volen formular propostes per millorar les actuacions de les administracions i de la comunitat investigadora en relació amb l’estudi i la intervenció de joves i enfortir i dinamitzar la xarxa de professionals de joventut per reforçar el diàleg entre la investigació i l’acció.

La jornada està dirigida a la comunitat tècnica de joventut de l’àmbit local i comarcal així com a grups d’investigació en joventut i polítiques públiques. També està dirigit a responsables polítics dels ajuntaments, l’alumnat de la Universitat de Lleida i tota persona interessada en aquest tema.

Dins el programa es faran taules rodones que tractaran temes com l’evolució de la investigació en joventut a Catalunya o ponències que reflexionaran sobre quin impacte té el territori sobre les oportunitats de les persones joves.

La jornada és gratuïta i per assistir cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dijous 29 nov

Hora: 

16:30

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
ed.direccio@udl.cat