20 anys fent la Murga!

20 anys fent la Murga!
Barcelona
Divendres, 14/10/2016

Ja fa 20 anys que els i les joves d'Escoltes Catalans fan la Murga, pel dret a un habitatge digne. Per celebrar-ho volen reunir totes aquelles persones que, d'una manera o altra, han participat al projecte al llarg d'aquests 20 anys.

Ja fa 20 anys que els i les joves d'Escoltes Catalans fan la Murga, pel dret a un habitatge digne. Un projecte que pretén sensibilitzar els i les joves sobre les desigualtats socials que els envolten mentre col·laboren en la rehabilitació de pisos de persones en risc d'exclusió social al Barri Gòtic de Barcelona.

Per celebrar-ho volen reunir totes aquelles persones que, d'una manera o altra, han participat al projecte al llarg d'aquests 20 anys. Serà una estona per compartir experiències, reviure aquells moments viscuts tan intensament i continuar deixant petjada al barri!

No dubteu a convidar tota aquella gent que pugui estar-hi interessada. Caldrà confirmar l'assistència a l'esdeveniment de facebook o bé al correu ec@escoltes.org, on també es podrà enviar fotografies del vostre pas per la Murga.

Hi haurà pica pica i alguna sorpresa més! No us ho perdeu!

#20anysfentlaMurga

Quan? 14 d'octubre de 18h a 20h

On? Carrer nou de Sant Francesc, 16. Barcelona

Data: 

Divendres 14 oct

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Escoltes Catalans