20a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat

20a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat
Girona
Dimecres, 10/07/2019

Enguany tindrà lloc el 10 de juliol a Girona i, de nou, esdevindrà un espai on s’ofereixen activitats formatives de qualitat per al voluntariat.

La 20a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat (EEV) ja està en marxa i ho fa amb l’obertura de les inscripcions. Organitzada des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, l’EEV tindrà lloc a la Delegació Territorial del Govern a Girona (Pl. Pompeu Fabra, 1) i esdevindrà un espai on s’ofereixen activitats formatives per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats d’arreu del territori català.

L’objectiu és, un any més, oferir l’oportunitat de participar en un espai formatiu únic a Catalunya i fomentar l’intercanvi d’experiències entre les persones voluntàries i les entitats i organitzacions del país. En la seva 20a edició, el programa d’enguany ha recollit les propostes de les més de 80 persones que van formar part d’un procés participatiu el passat mes de març. La inscripció inclou l’assistència a la conferència inaugural, els tallers i la pausa-cafè al matí, i també l’adquisició dels certificats d’assistència a les activitats escollides.

Data: 

Dimecres 10 jul

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària
Correu electrònic de l'organitzador: 
-