21a Gran Festa del Cor

21a Gran Festa del Cor
Barcelona
Dissabte, 24/10/2015

El Parc d’Atraccions Tibidabo s'omple de festa per recaptar fons pels infants i joves amb problemes al cor.

El Parc d’Atraccions Tibidabo i l’AACIC CorAvant es tornen a donar la mà per celebrar la 21a edició de la Gran festa del Cor. La jornada, adreçada a tota la família, farà que petits i grans gaudeixin d’un dissabte ple d’activitats i festa. A més, els fons recaptats es destinaran als servei d’atenció directa que l’AACIC CorAvant duu a terme amb les persones amb cardiopatia congènita, les seves famílies i als professionals que intervenen durant les seves vides.

Com ja és tradició, no hi faltarà l’enlairament de globus per donar força a tots els infants i joves hospitalitzats i en record dels que ja no hi són. A més, es podrà gaudir de les atraccions del parc, i participar a moltes activitats per a que no pari la diversió i l’entreteniment. Així, hi haurà un taller de dibuix, l’Activijoc i, la tarda, la dansa també tindrà el seu espai amb l’exhibició “Batego per tu”.

Les entrades solidàries es podran adquirir el mateix dia 24 d’octubre al Parc d’Atraccions Tibidabo. Aquestes tindran un preu de 6 euros per als menors de 16 anys i de 26 euros a partir de 17 anys. Els tiquets inclouen un mocador solidari.

Data: 

Dissabte 24 oct

Hora: 

12:00

Organitzador: 
AACIC CorAvant
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@aacic.org