21a trobada ‘Triangle Jove’

 Font:
Moraira
Divendres, 18/10/2019 fins Diumenge, 20/10/2019

Els dies 18, 19 i 20 d’octubre tindrà lloc la 21a edició del 'Triangle Jove', la trobada del joven associat, enguany centrada en la lluita contra el canvi climàtic.

La 21a edició de la trobada ‘Triangle Jove’, esdeveniment que aplega el jovent associat dels territoris de parla catalana, se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d’octubre a Moraira (País Valencià).

Les temàtiques que centraran els debats i activitats de l’edició d’enguany del ‘Triangle Jove’ seran la lluita contra el canvi climàtic, la promoció de la sostenibilitat, la introducció de la perspectiva ecofeminista en el moviment associatiu juvenil i la generació de noves eines per lluitar contra l’escalfament global.

Totes les persones joves de menys de 35 anys que participin d’alguna entitat juvenil o col·lectiu a Catalunya, el País Valencià o les Illes Balears estan convidades a participar del ‘Triangle Jove’. Cal inscriure’s-hi prèviament a través d’aquest formulari.

La trobada està organitzada per la Fundació Triangle Jove, formada pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), el Consell Valencià de la Joventut (CVJ) i el Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB), i té per objectiu millorar la qualitat de l’associacionisme, potenciar la participació dels i les joves i fomentar espais de trobada i d’intercanvi d’experiències i reivindicacions comunes.

Data: 

Divendres 18 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació Triangle Jove
Correu electrònic de l'organitzador: 
triangle@trianglejove.net