‘25 anys de Salut Mental Catalunya’

Salut Mental Catalunya fa vint-i-cinc anys i els celebra amb un acte el dia 5 d’octubre a Barcelona. Font: Salut Mental Catalunya
Dimarts, 05/10/2021
(En línia)

L’entitat Salut Mental Catalunya fa vint-i-cinc anys i els celebra amb un acte el dia 5 d’octubre al CaixaFòrum de Barcelona, que es podrà seguir per streaming.

Pocs dies abans del Dia Mundial de la Salut Mental, Salut Mental Catalunya vol repassar els vint-i-cinc anys de vida amb les moltes persones que han format part de la seva història. Ho farà amb un acte presentat pel comunicador Òscar Dalmau a la seu del CaixaFòrum a Barcelona el dimarts 5 d’octubre a la tarda. Hi haurà sorpreses i ja s’ha avançat l’actuació de la ballarina Laura Mestres de Ca La Vidala.

Com que per les normatives de la Covid-19, l’aforament serà reduït, la celebració es podrà seguir per streaming a través del canal de Youtube de l’associació.

Es commemorarà el Dia Mundial de la Salut Mental, que porta el lema ‘Salut mental en un món desigual’; es repassaran els principals reptes aconseguits al llarg dels vint-i-cinc anys que ja té l’entitat i també es recolliran els objectius que encara estan pendents. Una de les característiques de l’acte serà evidenciar la feina feta pel moviment associatiu en l’àmbit de la salut mental, sobretot en uns temps marcats per la pandèmia i els seus efectes en el benestar emocional de les persones.

La Federació Salut Mental Catalunya es va constituir a l’octubre de 1996, quan onze associacions es van unir per actuar conjuntament. Ara, vint-i-cinc anys després, són més de setanta les entitats federades.

Tota la informació sobre l'acte de celebració ‘25 anys de Salut Mental Catalunya’.

Data: 

Dimarts 05 oct

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Salut Mental Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@salutmental.org