25a edició del 'Mulla't' per l'Esclerosi Múltiple!

Fotografia a una piscina de Martorell. Font: Ajuntament de Martorell
Barcelona
Diumenge, 08/07/2018

Organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), el ‘Mulla’t' celebra els 25 anys consolidant-se com un dels actes més multitudinaris del territori.

El ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ està d’aniversari. Novament, més de 600 piscines i clubs nàutics de tot Catalunya obriran les seves portes perquè tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les persones que pateixen esclerosi múltiple (EM). Enguany, pels 25 anys de vida de la festa solidària la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) ha posat l’accent en l’EM infantil.

L’acte central es farà a Barcelona, concretament a la platja de Sant Sebastià el diumenge 8 de juliol de 7 a 12h del matí. En aquest sentit, la FEM ha habilitat un mapa interactiu al seu web des d’on es poden consultar les diferents piscines i les activitats que s’hi faran. Amb tot, una de les sorpreses de la jornada serà un flash-mob que convidarà a tothom a mullar-se per l’esclerosi múltiple. Un altre acte destacat, que es farà a Banyoles, és una marxa solidària al voltant de l’Estany que tindrà una ruta de 6km.

Tots els fons recaptats aniran destinats a l’esclerosi múltiple infantil. Segons dades de la FEM hi ha fins a 7.500 persones a Catalunya que conviuen amb la malaltia

Data: 

Diumenge 08 jul

Hora: 

07:00

Organitzador: 
Fundació Esclerosi Múltiple
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fem.es