27a edició del Festival MontPhoto

27a edició del Festival MontPhoto. Font: MontPhoto
Lloret de Mar
Divendres, 17/02/2023 fins Diumenge, 30/04/2023

La 27a edició del Concurs de Fotografia de Natura MontPhoto obre les inscripcions des de Lloret de Mar a l'habitual cita amb la fotografia de natura. Un clàssic que ha esdevingut un dels certamens més prestigiosos del món.

El concurs internacional de fotografia MontPhoto, un dels concursos de fotografia més veterans d'Europa, ha anunciat l'inici de la 27a edició. Un clàssic, que va néixer i es segueix celebrant a Lloret de Mar, capital de la cultura catalana 2023. En aquesta edició, coincidint amb l'efemèride, potenciarà les seves activitats vinculades als valors i el compromís amb la fotografia i la natura.

Totes les persones interessades a participar-hi podran enviar les seves propostes al concurs fins a les 23.59 hores del 30 d'abril de 2023.

Els diferents guanyadors es donaran a conèixer als interessats a principis de juliol, encara que no es faran públics fins al dia 7 d’octubre, durant la celebració del festival.

La inscripció haurà de fer-se a través del web de MontPhoto on es poden consultar les bases del concurs i tota la informació relativa a la Comunitat MontPhoto.

A la passada edició, el festival va rebre més de 14.000 fotos procedents de 68 països diferents. A l'enllaç es pot consultar una galeria amb les fotografies de tots els guanyadors de les passades edicions.

Data: 

Divendres 17 febr

Hora: 

12:19

Organitzador: 
MontPhoto
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@montphoto.com