2a Caminada Petjada Solidària 2016

2a Caminada Petjada Solidària. Font: Runedia
Badalona
Diumenge, 13/11/2016

Per segon any consecutiu se celebra a Badalona la Petjada Solidària, amb l'objectiu de recollir fons per al programa Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil Solidària, coordinat per la Creu Roja de Catalunya.

El grup de senderisme Caminades de Muntanya, Senderisme i Travessies organitza un any més la Petjada Solidària, esdeveniment que recapta fons per al programa de l'Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil gestionat per la Creu Roja i l'Ajuntament de Badalona.

En el moment de la inscripció es pagaran 6 euros en concepte de donatiu que aniran íntegrament destinats a projectes de beques de menjador, kits d'alimentació infantil, berenars en espais d'educació i oci de la Creu Roja, i targetes prepagament de suport alimentari a les famílies.

La caminada serà el 13 de novembre, començarà a les 9.00 h i finalitzarà a les 12.00 h. El recorregut s'iniciarà a la Rambla de Badalona, es pujarà a Sant Jeroni de la Murta i finalitzarà al mateix lloc de la sortida.

A l'edició del 2015 es van recaptar 3.485 euros, van participar 600 persones i es va comptar amb 49 persones col·laboradores.

Data: 

Diumenge 13 nov

Hora: 

08:45

Correu electrònic Organitzador: 
huellasolidaria2016@gmail.com
Organitzador: 
Caminades de Muntanya, Senderisme i Travessies