2a Festa Famílies Solidàries a Illa Fantasia

2a Festa Famílies Solidàries a Illa Fantasia
Vilassar de Dalt
Divendres, 24/06/2016

El proper 24 de juny de 2016 vine a celebrar amb la FEDAIA la 2a edició de la Festa de les Famílies Solidàries a Illa Fantasia.

La FEDAIA, en col.laboració amb Illa Fantasia organitza aquesta Festa Solidària convidant a passar un dia d’oci i esbarjo al parc aquàtic d’Illa Fantasia a les families d’acollida de Catalunya, alhora que es posen a la venda entrades a un preu molt especial per aquell dia al públic en general.

La Festa de les famílies solidàries és un dia molt especial que té un doble objectiu. Per una banda, sensibilització social respecte als Drets dels infants recollits a la Convenció Internacional i el concepte que cal afavorir la igualtat d’oportunitats per a tots els infants, per aconseguir una societat més justa i equitativa.

Per una altra banda, visibilitzar l’acolliment familiar com una gran oportunitat per a molts infants en situació de desemparament. L’acolliment familiar és una mesura de protecció infantil força desconeguda, tot i la feina clau que duen a terme les famílies acollidores.

Data: 

Divendres 24 juny

Hora: 

13:00

Correu electrònic Organitzador: 
fedaia@fedaia.org
Organitzador: 
FEDAIA