2a Festa Slow Food Catalunya

2a Festa Slow Food Catalunya
Diumenge, 30/09/2012

Convivium Slow Food Pirineus organitza el proper diumenge 30 de setembre a Tremp la segona festa Slow Food Catalunya, sota el lema "Cultures trobades: vine i tasta el Pirineu".

El moviment Slow Food va ser fundat per Carlo Petrini a Itàlia com un moviment de resistència per combatre el fast food. Proclama preservar la cuina cultural i les plantes i llavors associades, animals domèstics, i el cultiu dintre d'una ecoregió.

La segona festa Slow Food Catalunya, tindrà lloc el diumenge 30 de setembre de 10:00 a 20:00 hores, al Pavelló del Casal de Tremp . El programa inclou la mostra i venda de productes agroalimentaris i artesanals del Pirineu; un tast de tapes elaborades amb productes de la zona; tallers gratuïts; conferències; i un dinar popular slow food i cuina en viu (Showcooking) amb productes de proximitat.

El convivium Slow Food Pirineus, format per un grup de productors, consumidors i restauradors, té per objectiu posar en valor i recuperar el patrimoni agroalimentari pirinenc, al mateix temps que dóna reconeixement a la pagesia propera i les persones artesanes.

Data: 

Diumenge 30 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Convivium Slow Food Pirineus
Correu electrònic de l'organitzador: 
slowpirineus@gmail.com