2a Jornada de Sensellarisme Femení 'Les inVISIBLES'

 Font:
Dijous, 24/11/2022

El Centre ASSÍS organitza la segona Jornada de Sensellarisme Femení, que es retransmetrà en straeaming en directe.

El 24 de novembre se celebra a tot el món del Dia de les Persones Sense Llar. Per aquest motiu el Centre ASSÍS impulsa la segona edició de la jornada ‘inVISIBLES’ sobre sensellarisme femení. L’acte es retransmetrà en streamnig des del Palau Macaya de Barcelona.

La jornada vol compartir experiències i aprenentatges des de la intervenció social en el sensellarisme femení, així com descobrir pràctiques professionals en l’àmbit europeu, recursos i metodologies seguides en l’atenció a dones en situació de sense llar i compartir el testimoni de dones que han viscut situacions de sensellarisme.

La jornada comptarà amb la participació de Meritxell Benedí, Presidenta de l’Institut Català de les Dones, Mariona Homs Directora General de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya i Sonia Fuertes Comissionada d'Acció Social de l'Ajuntament de Barcelona. Hi participaran ponents com Sonia Panadero, Professora del Departament de Personalitat, Avaluació i Psicologia Clínica de la Universitat Complutense de Madrid, Saija Turunen Responsable d’investigació de Y-Foundation de Finlàndia, Dalma Fabian Policy Officer de FEANTSA, Elena Sala Responsable del programa Dones Amb Llar d’ASSÍS i del CRI La Violeta, Carmen Belchí Presidenta de AIRES Asociación i Charo Sillero Responsable de gènere a Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona i Directora del CRI La Llavor.

Data: 

Dijous 24 nov

Hora: 

09:15

Organitzador: 
ASSÍS Centre d'Acollida
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@assis.cat