2es Jornades d’Economia Socioambiental i Solidària

Cartell de l'esdeveniment. Font: Espai Ambiental Coop
Barcelona
Divendres, 14/06/2019

L’Espai Ambiental Cooperativa impulsa la transició ecològica des de l’ESS amb una trobada el dia 14 de juny a la Lleialtat Santsenca.

Les 2es Jornades d’Economia Socioambiental i Solidària visibilitzaran i posaran en valor a les entitats i col·lectius que ja estan treballant per la transició ecològica des de l’ESS a Catalunya. Organitzada per l’Espai Ambiental Cooperativa, la trobada vol potenciar la intercooperació entre diferents projectes i té l’objectiu de traçar estratègies per enfortir la dimensió ecològica de l’Economia Social i Solidària.

Les jornades tindran lloc el 14 de juny, de 9.30 a 16h, a la Lleialtat Santsenca (c/ d’Olzinelles, 31) de Barcelona. Durant tot el dia hi haurà ponències, presentacions, taules d’experiències i dinàmiques, amb un dinar cooperatiu de 10€ que posarà la cirereta del pastís a l’acte. Pots trobar tota la informació sobre el programa en el web de l’Espai Ambiental. Per assistir a l’acte, cal fer inscripció prèvia.

A més, el dimecres 12 de juny l’entitat realitzarà el workshop ‘El paper de l’economia social i solidària davant els reptes ambientals globals’, organitzat conjuntament entre la Universitat Autònoma de Barcelona i el Teler Cooperatiu. El taller tindrà lloc de 9.30 a 14h i es realitzarà a la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB.

Data: 

Divendres 14 juny

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@espaiambiental.coop
Organitzador: 
Espai Ambiental Cooperativa