2n Recompte de Persones Sense Llar a l'Hospitalet de Llobregat

2n Recompte de Persones Sens Llar a l'Hospitalet de Llobregat. Font: Caritas, Fundació La Vinya i Parròquies de l'Hospitalet.
L'Hospitalet de Llobregat
Dimarts, 30/05/2023 fins Dimecres, 31/05/2023

Entitats de l'Hospitalet de Llobregat impulsen el segon recompte de persones sense llar a la ciutat per dimensionar i visibilitzar aquesta situació.

La Fundació La Vinya, Càritas Diocesana i les parròquies de l'Hospitalet de Llobregat posen en marxa el 2n Recompte de Persones Sense Llar a la ciutat. Amb aquesta iniciativa volen fer una radiografia d'aquesta problemàtica social a la ciutat i comparar-la amb la de fa dos anys, quanvan dur a terme el primer recompte.

Les entitats fan una crida al voluntariat i calculen que és necessària la participació d'un centenar de persone per tal de dur a terme el recompte. També es preveu fer una formació prèvia on explicaran la metodologia i context de l'esdeveniment. Per tal d'inscriure's com a voluntari o voluntària han habilitat un formulari.

El recompte tindrà lloc la nit del 30 de maig, a partir de les 23.30 hores, i donarà cobertura als dotze barris de l'Hospitalet de Llobregat.

Data: 

Dimarts 30 Maig

Hora: 

23:30

Organitzador: 
Fundació La Vinya, Càritas Diocesana i les parròquies de l'Hospitalet de Llobregat
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fundaciolavinya.org