31a convocatòria 'Les àvies i els avis escruen contes i els infants els dibuixen'

31a convocatòria "Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen"
Barcelona
Dissabte, 15/07/2023 fins Dilluns, 18/12/2023

Aquesta convocatòria és un projecte intergeneracional de més de 30 anys d'història. Anima't i participa per tal de seguir sumant anys i experiències entre infants i gent gran.

Si tens més 55 anys, escriu un conte original dirigit a infants d'entre 6 i 12 anys i envia'l a l'adreça: nouhoritzo@nouhoritzo.cat, fins al 18 de desembre de 2023 (no cal ser àvia o avi!).

El nostre Jurat de Contes en seleccionarà 6. Si el teu és un d'ells, podràs llegir-lo en una de les 6 escoles participants, una de les quals és una escola d'educació especial. Els infants faran un dibuix del conte llegit a classe i el nostre Jurat de Dibuixos en seleccionarà 1 per il·lustrar cada conte. D'entre tots els dibuixos en seleccionarà 1 per la portada del llibre i 1 per l'anunci de la propera convocatòria. Amb tots els dibuixos participants farem una exposició al Casal Mas Guinardó per tal que els infants puguin compartir la seva obra amb la família i els amics.

Com cada any, acabarem la convocatòria celebrant una gran Festa de Cloenda amb totes i tots els participants on lliurarem el llibre que recull.

Data: 

Dissabte 15 jul

Hora: 

12:10

Organitzador: 
ASSOCIACIÓ NOU HORITZÓ
Correu electrònic de l'organitzador: 
nouhoritzo@nouhoritzo.cat