31a Edició Premi Marraco de ceràmica, pintura i escultura

Una de les obres premiades a l'edició de 2017 del Premi Marraco
Lleida
Dijous, 25/10/2018 fins Diumenge, 11/11/2018

El Centre Penitenciari Ponent organitza, conjuntament amb la Paeria de Lleida, un certamen centrat en la temàtica de presons i que també reivindicarà el 75è aniversari d'El Petit Príncep

Després de tres dècades de premis, l'activitat del Premi Marraco de ceràmica, pintura i escultura, segueix la seva trajectòria i presenta aquesta trenta-unena edició del certamen amb la col·laboració de la Paeria de Lleida, que cedeix la Sala d'Exposicions, el Cercle de Belles Arts de la ciutat, que atorga els premis, i els artistes locals amb l'Associació d'Arts de Ponent, que formen el jurat.

En aquesta ocasió, la temàtica triada són les presons, i l'encarregat de l'organització de l'exposició serà el Centre Penitenciari Ponent. Per aquesta raó, hi haurà també la presència de la consellera de Justícia, Ester Capella durant la inauguració, el pròxim 25 d'octubre a les 17 h. L'exposició estarà visitable a la Sala d'Exposicions municipal del 25 d'octubre a l'11 de novembre, i es podrà visitar de dimecres a dissabte de 18 h a 20 h, i els diumenges de 12 h a 14 h.

Els premis s'atorguen d'acord amb tres modalitats diferents: la pintura, la ceràmica i l'escultura en dues categories: el tema lliure i un premi especial que cada any té una temàtica diferent i enguany se centra en el 75è aniversari de la primera publicació d'El Petit Príncep.

Data: 

Dijous 25 oct

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
-
Organitzador: 
Centre Penitenciari Ponent