32è Tradicionàrius

32è Tradicionàrius
Divendres, 11/01/2019 fins Divendres, 12/04/2019

Divendres 11 de gener i fins el 12 d'abril se celebra el tret de sortida del reconegut festival internacional de folk amb el seguici inaugural amb Kabum i Col·lectiu Guirigall i el concert d'Electrogralla.

L'edició del 2019 conmemora els 25 anys del Centre Artesà Tradicionàrius com a sala estable de música folk amb concerts homenatge i reivindicatius, consolidació de grups emergents del folk i reconeixement de grups de llarga trajectòria. Enguany, la programació inclou espectacles que absorbeixen les innovacions del moment i les noves tendències culturals i socials sota una mirada de les múltiples disciplines creatives. El Tradicionàrius acull més de 70 grups i artistes de l’àmbit de la música d’arrel dels Països Catalans i d’arreu, més de 60 espectacles amb concerts, nits de ball folk, espectacles de tradició i innovació, concert homenatge a Pete Seeger (pare del folk americà), tallers de dansa, exposicions, la presentació d'un llibre, documentals, cicles temàtics i diverses celebracions d'aniversari.

Més informació sobre el programa d'activitats i venda anticipada d'entrades.

El C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius és un equipament públic de l'Ajuntament de Barcelona gestionat per l'Associació Cultural TRAM mitjançant un conveni el Districte de Gràcia; un conveni anual amb l’Institut de Cultura de Barcelona i diversos convenis i acords amb la Direcció General de Cultura Popular, associacionisme i acció culturals i l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya.

Data: 

Divendres 11 gen

Hora: 

00:00

Correu electrònic Organitzador: 
tramcat@tradicionarius.cat
Organitzador: 
Centre Artesà Tradicionàrius