3a Cursa Solidària Nits de la Lluna Plena a Sitges

Cartell de la cursa
08870 Sitges
Divendres, 30/10/2015

Sitges celebra una festa de solidaritat, convidant tothom que vulgui córrer junts sota la lluna plena del mes d'octubre. La recaptació de la cursa es destinarà al programa de recerca pel càncer infantil que es fa al Laboratori de Sant Joan de Déu.

Aquesta cursa solidària, organitzada per Runnering, és una prova no competitiva ni cronometrada, que es pot fer caminant o corrent. No hi ha límit d'edat. El recorregut consta de 5,3 quilòmetres senyalitzats i tallats al trànsit durant el moment de la cursa.

L'equipament necessari serà calçat de trail o running, frontal i roba transpirable i còmoda.

Els corredors es trobaran al camp de rugby de Sitges una hora abans de la sortida, a on se'ls donarà la benvinguda i podran participar d'una sessió d'estiraments, que es repetirà a l'arribada, per tal d'evitar possibles lesions.

També a l'arribada s'obsequiarà els participants amb un entrepà i una beguda, hi haurà sorteig de regals i podran gaudir d'un concert de música en viu amb els grups Stigma i Somaclub.

El dia de la cursa, i també mitjançant internet, es podrà adquirir un pack de cinc polseres solidàries al preu de 15 euros, que serviran per difondre l'esdeveniment i per augmentar la recaptació dels fons que, juntament amb l'import íntegre de les inscripcions, es destinaran al programa de recerca pel càncer infantil que es duu a terme al Laboratori de Sant Joan de Déu.

Dades de la curs:

  • Data: 30/10/2015
  • Lloc: Camp de rugby de Sitges
  • Preu: 13 euros / dorsal solidari 0: a partir de 10 euros / voluntaris: de 0 a 10 euros / polseres: 15 euros

Inscripcions:

  • Base: Runnering (Viladecans) C/Sant Joan, 28
  • Base: Ferran Esports (Sitges) C/Jesús 22-25
  • On-Line: a Cronosports.com

Per a més informació, consulteu el següent enllaç.

Data: 

Divendres 30 oct

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Runnering, Ajuntament de Sitges, Ordre Social de Sant Joan de Déu
Correu electrònic de l'organitzador: 
cursallunaplenasitges@gmail.com