3a edició del Mou-te per l'Esquitx

Mou-te per l'Esquitx.     Font: Associació Esquitx
Sabadell
Diumenge, 04/09/2016

El proper 22 de maig és el darrer dia per inscriure's a una nova edició del projecte que permetrà recaptar diners per finançar projectes de l'entitat.

Per tercer any consecutiu, des de l’Associació Juvenil Esquitx de Sabadell animen a la ciutadania a córrer la Cursa de la Festa Major de Sabadell sota el lema “Mou-te per l’Esquitx”. Aquest compromís implica que mesos abans, els participants hauran de vendre els kilòmetres que corrin el dia de la cursa per recollir diners per al finançament de projectes de l'entitat.

Aquelles persones que vulguin córrer la cursa i a la vegada moure's per l'Esquitx, poden fer la inscripció fins el proper 22 de maig al web del projecte. La venda de quilòmetres tindrà lloc del 29 de maig al 7 de juliol des de la plataforma Migranodearena i la cursa se celebrarà el 4 de setembre amb un recorregut de 7 quilòmetres.

Les dues primeres edicions van ser tot un èxit; aconseguint implicar més de 300 persones entre voluntaris/es i col·laboradors/es, recollint 8.415€ i fent un total de 50 aparicions als mitjans de comunicació.

Data: 

Diumenge 04 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació Esquitx